zandstralen eik zandstralen eiken eetplaats keukens zandstralen van trap verwijderen verf vernis zandstralen opendeur keuken renovatie
zandstralen behandelen ceruseren oude eiken trappen

Zandstralen van eiken trappen, décaperen van geverfde trappen, renovatie van uw trap :

Wij kunnen ter plaatse uw trappen zandstralen, indien dit eiken, gebeitste of verniste trappen en leuningen zijn.

Op geverfde trappen zandstralen wij niet omdat we meestal te diep in het hout (nerven) moeten gaan om een mooi resultaat te krijgen. Deze trappen worden dan manueel gedecapeerd wat wel een veel groter werk met zich meebrengt en uiteraard de kostprijs verhoogt.

Een eiken trap zandstralen brengt wat voorbereiding met zich mee, de ruimte moet leeg zijn, de deuren en vloeren moeten worden afgeplakt, maar een goede voorbereiding bezorgt u achteraf het beste resultaat.

Na het zandstralen kunt u, of wij de trap behandelen, want de trap zal gebruikt worden en moet dus ook gereinigd kunnen worden. Hier zijn talrijke mogelijkheden, zoals het ceruseren, het inwrijven met parket-olie, het vernissen, beitsen, vergrijzen van het hout...

In elk geval, wij leveren perfect décapeerwerk voor trappen en kunnen u gerust de nodige referenties bezorgen.


Als wij een trap zandstralen dan wordt de ruimte volledig afgeplakt zodat er enkel in uw hall veel stof zal zijn op het moment van de werken.

Bezoek onze weblog over meubelrenovatie en zandstralen en renovatie van trappen en stel er online uw vragen !
Ook voor uw trap hebben we zeker een oplossing.

Volg ons ook op Twitter
info@meubelrenovatie.be